Product Catalogi

TALIS is de grootste leverancier van afsluiter technologie en de eerste keuze als het gaat om producten en diensten voor de gehele waterkringloop

[Translate to dutch:] TALIS product catalogue

TALIS Productcatalogus

TALIS heeft haar meest uitgebreide catalogus ooit samengesteld om de waterindustrie te voorzien van gedegen informatie betreffende het volledige productassortiment.

Verdeeld in 11 verschillende productgroepen, categoriseert de catalogus ieder product op basis van functionaliteit. De diverse productgroepen omvatten onder andere onze smart oplossingen, afsluiters, regelkleppen, netwerkbeschermingsproducten, brandkranen, fittingen, huisaansluitingen alsmede specifieke oplossingen voor de segmenten irrigatie, afvalwater, ontzilting en brandbeveiliging.

De catalogus biedt gedetailleerde productinformatie, evenals gegevens over belangrijke functies en voordelen van ieder product. Tevens geeft de catalogus een grondige stap-voor-stap handleiding om brancheprofessionals te adviseren bij het selecteren van de beste oplossing voor een specifiek project.

TALIS Prijslijst

Deze gigantische prijslijst geeft een goed overzicht in de verschillende producten en de mogelijke opties verkrijgbaar in het omvangrijke TALIS portfolio. De prijslijst is verdeeld in negen productgroepen, waaronder onze smart oplossingen, afsluiters, regelkleppen, netwerkbescherming, brandkranen, fittingen, huisaansluitingen, irrigatie- en afwater oplossingen. Bovendien wordt additionele productinformatie gegeven, waaronder de belangrijkste functies en voordelen van de diverse producten.

De hier te downloaden brutoprijslijst heeft voornamelijk betrekking op ons standaard assortiment. Indien u andere uitvoeringen zoekt, zoals bijvoorbeeld grotere diameters, andere drukklasses, of niet vermelde materialmen waaronder coatings of ruwe materialen, informeer dan gerust naar onze additionele mogelijkheden door contact op te nemen met ons verkoopteam.

[Translate to dutch:] Valves Catalogue

Afsluiters & Kleppen

Onze handige Afsluiter & Kleppen-Catalogus is verdeeld in vijf verschillende groepen om onze verschillende soorten oplossingen te presenteren. De catalogus bevat een brede selectie vlinderkleppen, schuifafsluiters, terugslagkleppen, regelkleppen en overige oplossingen.  

Voor ieder product, geeft deze catalogus gedetailleerde productinformatie, evenals gegevens betreffende de belangrijkste productkenmerken en bijbehorende voordelen. Middels het duidelijke overzicht, kunt u eenvoudig bepalen in hoeverre een specifiek product aansluit bij uw specifieke behoeften en geschikt is voor toepassing in uw project.

Address Details

TALIS BENELUX

Ewinkel 14 Unit 8
5431 ND Cuijk
Nederland

Tel: +31 (0)77 307 8200
Fax: +31 (0)77 307 8180 


Email: talisbenelux@remove-this.talis-group.com

 

 

Quick access menu