Over ons

TALIS BENELUX distribueert en verkoopt een uitgebreid assortiment Afsluiters en Fittingen voor (drink)water toepassingen, gefabriceerd door de verschillende TALIS entiteiten op de Benelux markt. Tevens is TALIS BENELUX de thuisbasis van de UNIJOINT-RANGE, een wereldwijd gerenommeerd assortiment van Pas- & Uitbouwstukken, Koppelingen, Flensadaptors en Pendelstukken vervaardigd in onze fabriek in Nederland.

Manufacturing Excellence

Ons manufacturing Centre of Excellence, TALIS BENELUX gevestigd in Beringe, Nederland is ISO9001:2015 geaccrediteerd. Onze producten worden ontworpen en gefabriceerd volgens alle relevante industriestandaarden. Wij werken in een cultuur van lean manufacturing, gecontroleerd door een rigoureus kwaliteitssysteem om een efficiĆ«nte en kosteneffectieve productie te bieden, waardoor gewaarborgd wordt dat onze klanten de hoogste kwaliteit producten en diensten ontvangen die tevens competitief geprijsd zijn. Ons UNIJOINT productportfolio is vervaardigd in overeenstemming met AWWA-C219. Aanvullend is TALIS BENELUX gecertificeerd voor het lasproces volgens Amerikaanse en Europese normeringen. Hydrostatische en coatinggerelateerde testen kunnen ook door ons uitgevoerd worden. 

Service

TALIS BENELUX bedient haar klanten via een hoogwaardig distributienetwerk van groothandelspartners. Grootschalige projecten en de lokale aanbestedings-markten worden onderhouden door ons eigen professionele team van experts, vanuit ons hoofdkantoor in Beringe, Nederland. Middels deze bedrijfsopzet worden alle partijen in de Benelux, van kleine ondernemers tot grote waterbedrijven, bediend zonder onderlinge bedrijfsinmening te veroorzaken. De wereldmarkt wordt bediend via de wereldwijde verkoopkantoren van TALIS.

Milieu

Milieubehoud is een steeds belangrijker wordend element in de besluitvorming van TALIS BENELUX. Wij streven naar minimalisering van verpakkingen en zetten belangrijke stappen om de recycling van materialen te verbeteren en verspilling in onze activiteiten te verminderen. TALIS BENELUX is momenteel bezig met het behalen van de accreditatie van de MVO-prestatieladder niveau 3.

Address Details

TALIS BENELUX

Ewinkel 14 Unit 8
5431 ND Cuijk
Nederland

Tel: +31 (0)77 307 8200
Fax: +31 (0)77 307 8180 


Email: talisbenelux@remove-this.talis-group.com

 

 

Quick access menu