Over TALIS-BENELUX

Uw totaalleverancier voor hoogwaardige afsluiters, fittingen en appendages.

TALIS-BENELUX, gevestigd in Nederland is verantwoordelijk voor de verkoop en distributie van alle door de TALIS-bedrijven geproduceerde afsluiters, fittingen en appendages in de Benelux. Dagelijks staat een team van bekwame en zeer toegewijde vakmensen klaar om u te adviseren in de mogelijkheden van zowel onze standaardproducten als onze speciaal op maat-gemaakte oplossingen.    

TALIS-BENELUX is onder andere actief in de marktsegmenten schoon (drink)water, afvalwater en industrie. De producten van TALIS worden dan ook uitgebreid toegepast door drinkwaterbedrijven, werktuigbouwkundige aannemers, GWW-aannemers, installatiebedrijven en industriele organisaties.

De TALIS producten beschikken over diverse keuren en certificaten. Zo zijn veel van de TALIS producten tevens voorzien van een KIWA certificaat, zodat deze in het Nederlandse drinkwaternetwerk toegepast kunnen worden.

Om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de logistieke wensen van onze klanten werkt TALIS-BENELUX samen met een groot aantal belangrijke groothandelspartners in Nederland en Belgiƫ.

Contact

TALIS BENELUX
Ewinkel 14 Unit 8, 5431 ND Cuijk, Nederland
talisbenelux@talis-group.com

Address Details

TALIS BENELUX

Ewinkel 14 Unit 8
5431 ND Cuijk
Nederland

Tel: +31 (0)77 307 8200
Fax: +31 (0)77 307 8180 


Email: talisbenelux@remove-this.talis-group.com

 

 

Quick access menu